1. Home
  2. Artikelen
  3. Behandeltips
  4. Behandeltherapie diverse vaccins

Behandeltherapie diverse vaccins

Aanbevelingen voor de behandeling van de vaccin-ampul  aangeboden AKI:

Deze omschrijving geldt voor : C-BP, C-MO, C-AZ, C-JJ en C-SV

De ampullen bevatten de  frequentie-informatie van het vaccin.

We raden aan om een Ai-programma (191 of 197) te gebruiken om compatibiliteit te testen.

Ter voorbereiding op vaccinatie kan de informatie van de ampul worden overgebracht naar druppels met een A-programma (192 of 198). Deze worden van tevoren aanbevolen aan patiënten voor oraal gebruik. In de regel worden 1 x 5 druppels /dag gedurende ongeveer een week vóór vaccinatie aanbevolen. De exacte hoeveelheid moet energetisch optimaal worden getest.

Na vaccinatie kan de ampul worden gebruikt om bijwerkingen te ontladen/verminderen. Test hiervoor met een Ai-programma (191, 197 of 998) of er een reactie (resonantie) op de ampul is. Als dit het geval is, behandel dan met de genoemde programma’s. Test indien mogelijk de tijd en versterking om een optimale therapie uit te voeren. U kunt ook de  programmaketen 10325 (Ai) gebruiken.   Hierbij  hoeft geen tijd en versterking getest te worden.

Deze procedure wordt gebruikt om bijwerkingen te verminderen, maar heeft geen invloed op het effect van vaccinatie!  

Zorg er altijd voor dat de afscheidingsorganen van tevoren worden geopend met geschikte programma’s zoals de programma keten 10046(“Ontgifting in het algemeen”) of aanbevolen programma’s voor de afzonderlijke afscheidingsorganen (e.B. voor lever, nieren, darmen, enz.).

Voor KTT-gebruikers:

Als u in het bezit bent van de testbox “Vaccinaties, Metalen en Diversen”,  kunt u de roze uitleidingsampullen voor vaccinaties testen op resonantie. Gebruik hiervoor een A-programma (192 of 198). Als u resonantie vindt met het testen van verschillende roze ampullen, dan kunt u ze ook samen toepassen in therapie. Voor therapie kunt u gebruik maken van programma 192 of 198. Om de therapie te optimaliseren, wordt aanbevolen om tijd en versterking te testen. U ook de programmaketen 10327 (A) gebruiken voor therapie. U hoeft geen tijd en versterking te testen.

U kunt de roze ampullen uit deze testbox gebruiken voor zowel vaccinatievoorbereiding  als postvaccinatietherapie.  Therapie met deze ampullen wordt uitgevoerd als een tweede stap ná de therapie met de ampul “C-BP-2021” zoals hierboven beschreven.

Als u de nieuwe KTT-testbox C-Virus Supplements heeft,  dan kunt u natuurlijk ook de roze ampullen gebruiken die daarin zijn opgenomen voor ontlading en nabehandeling, afhankelijk van welke u test met resonantie. Hier geldt hetzelfde principe voor therapie als hierboven: Gebruik een A-programma (192 of 198) voor testen. Als u resonantie vindt met verschillende roze ampullen, dan kunt u ze ook samen gebruiken in therapie. Voor therapie  kunt u gebruik maken van programma 192 of 198. U moet de tijd en versterking testen. U kunt ook de programmaketen 10327 gebruiken voor therapie.  Dan hoeft u  geen tijd en versterking te testen.

Aanbevelingen voor het tweede kanaal:

De volgende substantiecomplexen kunnen  (na getest te zijn) ook worden gebruikt bij de uitleiding en nabehandeling:

Homeopathische remedies: Thuja D 30

Andere ziekteverwekkers: vaccinatieondersteuning

Succes.

Heeft dit artikel geholpen? Ja Nee